Wiki‎ > ‎

Kenolan sauna

Saunaan on tälle kesälle uusittu kiuas, joka on vanhaa kiuasta suurempi eli lämpöä pitäisi riittää paremmin. Sauna on tarkoitettu melojien käyttöön, pidäthän paikat siistinä. Samoin toivomme mahdollisimman vähäistä pesuaineiden käyttöä saunassa yhteisen Kallavetemme suojelemiseksi.

Kenolan sauna on ilman erillistä saunamaksua jäsenistön käytettävissä seuraavasti:
- Tiistaina yleinen saunavuoro erikseen miehille (18–19 ja 20–21) ja naisille (17–18 ja 19–20) Tarvittaessa saunomisjärjestyksestä voidaan sopia tapauskohtaisesti läsnäolijoiden kesken
- Torstaina torstaimelontojen jälkeen uimapukusauna maksutta
Muina aikoina saunan käytöstä peritään saunamaksu. Jäsenvarauksen hinta on 10€/henkilö ilman minimimaksua (1 hlö 10€, 3hlö 30€ jne.). Saunan varaukset kenola @ kallanmelojat.net. Peruskursseilla tai muilla seuran kursseilla ja tapahtumilla on etuajo-oikeus saunan varaukseen.

Kohtuullinen aika saunavuorolle on max 2h/perhekunta. Toivottavaa olisi varata saman päivän vuorot peräkkäin polttopuiden säästämiseksi. Laavu ja muu Kenolan alue on vapaasti jäsenten käytössä, vaikka sauna olisikin varattu. Ollaan siis kohteliaita puolin ja toisin!

Sauna pidetään siistinä saunojien toimesta (eli sauna on siivottava käytön jäljiltä). Ohjeet löytyvät saunatuvasta. Saunomisaika alkaa 1. toukokuuta ja päättyy syyskuun lopussa. Tämän ajan ulkopuolella saunan lämmittämiseen on pyydettävä erikseen lupa tukikohdan vastaavalta. Ahkerien saunojien toivotaan osallistuvan kevättalkoissa saunan pesuun ja polttopuiden tekoon.

Sauna ja Kenolan tupa ovat vuokrattavissa myös ulkopuolisten käyttöön 50 €/ilta minimimaksulla sisältäen viisi henkilöä. Ylimeneviltä osallistujilta peritään lisäksi 10€/henkilö. Saunaa ei vuokrata yli kymmenen hengen ryhmille. Tuvan ja saunan vuokrauksista muuhun kuin jäsenen yksityiskäyttöön tulee aina sopia Keijo Korhosen kanssa. Nämä varaukset maksetaan laskun mukaan seuran tilille.
Kenolassa roskat viedään tulotien varressa olevaan roskakatokseen, niitä ei jätetä laavulle tai saunalle!

Saunamaksut maksetaan omatoimisesti seuran tilille.
Comments