Tapahtuu‎ > ‎

Tiistain koskimelonnat 2017

Kesän 2017 koittaessa alkavat seuran koskimelonnat. Ne tapahtuvat tiistaisin, alkukesästä ainakin lähes joka viikko, myöhemmin mahdollisesti harvemmin. Ne ovat erittäin aloittelijaystävällisiä tapahtumia. Aiempaa koskimelontakokemusta ei tarvita, vaan kaikki tarpeelliset taidot voi opetella näillä reissuilla turvallisesti. Näillä melonnoilla melotaan tyypilisesti Rautalammin Konnekoskella, mahdollisesti joskus myös muilla lähiseudun koskilla.

Tiistain koskimelontoihin on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu Facebookissa Koskimelontaa Savossa -ryhmässä olevalle tapahtumasivulle. Tässä linkki, jonka takana on mainittu Koskimelontaa Savossa-ryhmä
Ne, jotka eivät ole Facebookissa eivätkä halua sinne liittyä, voivat ilmoittautua tekstiviestillä Aarnille (nolla viisi nolla 4118483) tai Ollille (nolla neljä neljä 5779068).

Ensimmäinen kerta on tiistaina 30.5. Vetäjänä Olli Vertanen
6.6. koskimelonta peruttu vetäjien esteiden takia.
13.6. vetäjinä Olli Vertanen ja Aarni Mustonen
20.6. vetäjänä Aarni Mustonen
27.6. vetäjänä Aarni Mustonen
4.7. vetäjinä Olli Vertanen ja Aarni Mustonen
11.7. vetäjänä Aarni Mustonen
18.7. vetäjänä Aarni Mustonen
25.7. vetäjänä Aarni Mustonen
1.8. ei pidetä seuran koskimelontaa
8.8. vetäjänä Aarni Mustonen
15.8. vetäjänä Olli Vertanen
22.8. vetäjänä Olli Vertanen
29.8 vetäjänä Aarni Mustonen


Lähtö on Kenolan autotallilta kello 17, tule paikalle hieman etuajassa. Emme tule Kenolaan odottelemaan, jos ilmoittautuneita ei ole. Ilmoittaudu ja lähde siis rohkeasti mukaan. Koskimelonta on huikean hauskaa.
Comments