Tapahtuu‎ > ‎

Tiilikkajärvi la 28.7.2018, Mennään Metsään -polkujuoksutapahtuma meloen

lähettänyt Minna Joensuu 18.7.2018 klo 0.20

Neljäkymmentä kansallispuistoa, kuusi kuukautta aikaa. Mennään metsään -kampanjan polkujuoksukiertue kulkee Saaristomereltä Lemmenjoelle ja kutsuu kaikki mukaan upeaan suomalaiseen luontoon. Juosten tai kävellen. Vai sittenkin meloen... 

Yleisradion ja Metsähallituksen yhteinen polkujuoksutapahtuma, joka kuuluu 40 kansallispuistoa kiertueeseen, järjestetään Tiilikalla lauantaina 28.7. Reitti kulkee Tiilikkajärven kansallispuiston ympäri. Ympärijuoksuun tulee yhdeksi etapiksi uintipätkä, johon järjestäjät ovat kyselleet Kallan Melojia turvaamaan uimareita onnistuneeseen suoritukseen. Tarkoitus on lähteä Uiton kämpälle perjantaina ja palata Tiilikalta sunnuntaina. Osa lähtijöistä voi käyttää tarvittaessa metsähallituksen soutuveneitä. Uiton kämpällä meille on varattu 10 petipaikkaa, sillä samaan aikaan Metsähallitus järjestää myös Tiilikanaution niittotalkoot. Mukaan voi tulla myös lauantaina, mutta kajakkikuorma viedään paikalle jo perjantaina.

Ilmoittautuminen Keijo Korhoselle perjantaihin 20.7 klo 9.00 mennessä osoitteeseen kenola@kallanmelojat.net tai puhelimitse 0400-542399. Keijo antaa mielellään lisätietoja ja vastaa, jos jollekin tulee asiasta kysymyksiä. Mukaan voi lähteä myös kävellen.

Tapahtumasta tietoa löytyy esimerkiksi tältä sivulta: https://yle.fi/urheilu/3-10158562

Mennään metsään, vaikka sitten meloen! Lähde mukaan.

Terveisin, Hallitus

Ps. Muistathan viikonlopun Etelä-Kallaveden retken infotilaisuuden huomenna to 19.7.2018 ennen torstaimelontaa!

Comments