Tapahtuu‎ > ‎

Puolustusvoimat nostaa räjähteitä Neulalahdella

lähettänyt Minna Joensuu 31.7.2017 klo 1.25   [ 31.7.2017 klo 1.26 päivitetty ]

Kainuun prikaati raivaa sotilasräjähteitä Neulalahden alueella viikoilla 31-40 maanantaista perjantaihin 08-17 välisenä aikana, eli käytännössä tästä päivästä lokakuun ensimmäiselle viikolle saakka. Kenolasta voi hyvin lähteä melomaan myös päivällä, mutta nostotöistä johtuen on huomioitava seuraavaa:  

1) Kaikkiin Puolustusvoimien laitteisiin on pidettävä aina vähintään 200m varoetäisyys. Valitse siis melontareittisi sen mukaisesti.

2) Mikäli lähdet melomaan ryhmän kanssa (esim. tarkoituksena kiertää Savisaari) tai sinulla on asiaan liittyen muuta kysyttävää (esim. varoetäisyyteen liittyen johtuen senhetkisestä Puolustusvoimien työskentelykohteesta), soita Kenolan ilmoitustaululla olevaan Puolustusvoimien yhteyshenkilön numeroon ja kysy asiasta. Myös kartta raivausalueesta on Kenolan ilmoitustaululla.

Aiempina vuosina räjähteiden raivauksesta ei oikeastaan ole ollut haittaa toiminnalle ja melonnalle. Nyt raivausalue on lähempänä Kenolaa, eli ollaan tarkkaavaisia meloessa. Näiden ohjeiden mukaan toimittaessa nostotyöt eivät tänäkään vuonna suuremmin haittaa melontoja. Huomaathan, että iltaisin nostotöitä ei tehdä.

Comments