Tapahtuu‎ > ‎

Joululahjavalvojaiset Kenolassa la 25.11. klo 15 alkaen

lähettänyt Minna Joensuu 14.11.2017 klo 23.02   [ 14.11.2017 klo 23.03 päivitetty ]

Joulu lähestyy ja nyt on hyvä aika hiukan askaroida jouluisia paketteja ja muuta mukavaa. Kallan Melojat ry järjestää joululahjavalvojaiset la 25.11.2017 klo 15 alkaen Kenolan tuvassa.

Nappaa mukaasi askartelumateriaaleja ja tule Kenolaan yhteisen pöydän ääreen askartelemaan joulun iloksi. Askarrellaan siis mitä mieleen juolahtaa. Ainakin sytykeruusuja, himmeleitä, kortteja - ehkä myös kransseja, luutia tai muuta sellaista. Ruusujen sijaan voi tehdä myös sytykesipsejä vanulapuista ja päällystää niitä varten pringlestuubin... Ota mukaasi tarvikkeita, sytykeruusuihin kynttilänpätkiä ja kananmunakennoja (kennoja onneksi on kerättynä jo valmiiksi, mutta kynttilänpätkiä tarvitaan), himmeliin pillejä tai olkia ja sopivaa lankaa/narua, kranssien ja luutien tekemisessä oksasakset auttavat - tuo mukanasi kranssin tekemiseen sopivaa rautalankaa, koristeita ja havuja/puolukanvarpuja tms. Heijastinkankaasta, helmistä ja ohuesta rautalangasta syntyy hauskoja heijastinkorentoja... vain mielikuvitus on rajana! Ja ainahan heijastimista voi tehdä melonta-aiheisia, tai joulukorteista... eikä kukaan kiellä neulomasta hirsituvan lämmössä tai paistamasta pipareita tai torttuja puu-uunissa.

Sytykeruusut: https://www.youtube.com/watch?v=cMEkEuCl8Ew

Sytykesipsit: https://www.youtube.com/watch?v=KoIMxxhEh2s

Pilleistä tehty himmelikranssi: https://www.youtube.com/watch?v=vUTBXM7kplY

Ilmoittaudu mukaan, niin osaamme varata vähän evästä: https://www.flomembers.com/kallanmelojat/events/register/6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23

Comments